Beoordeling 9.3 gebaseerd op 131 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Voor ieder interieur. Op hout of op gas. Open of gesloten. We hebben het allemaal!

Elektrische kachels

Vragen? Neem contact op!

De laatste jaren zijn elektrische haarden sterk in opkomst. De moderne typen geven een zeer levendig en levensecht “vlammenspel” en geven bovendien ook nog warmte. Het voordeel is, dat ze geen schoorsteen of rookkanaal nodig hebben. Plaatsen, stekker in het stopcontact en klaar is kees. Desalniettemin worden ook deze toestellen vaak weer ingebouwd in een passende schouw of schoorsteenmantel om zo toch een sfeervol middelpunt van het interieur te krijgen.
klik voor meer info naar de site van RUBY-fires

Cleanfire-system
FreeFlame sfeerhaarden introduceert het gepatenteerde Cleanfire-system
De keramische brander te gebruiken zonder rookkanaal.

FreeFlame sfeerhaarden ontwikkeld ontwerpt en fabriceert sfeerhaarden. De nieuwste uitvinding is het gepatenteerde Cleanfire-system een keramische brander die in vele haarden geplaatst kan worden en te gebruiken zonder rookkanaal. FreeFlame sfeerhaarden ontwikkelde het Cleanfire system waarbij de brandstof schoon en zuiver blijft door het te laten absorberen in een speciaal ontwikkeld keramisch materiaal.Geen hoge investeringskosten en een brandstof voor een relatief lage prijs. De keramische brander met regelbare vlammen in combinatie met sfeervolle decoratieve stammen laten u genieten van een zo natuurgetrouw mogelijk openhaard vuur. Geschikt voor zowel woningen met rookkanaal als voor appartementen of flats Voordat je een haard aanschaft, is het verstandig rekening te houden met de voor en nadelen.

De traditionele haard kent bijvoorbeeld ongemakken als blijvende houtresten in de haard die regelmatig opgeruimd moeten worden en kan rook of roet tijdens het stoken overlast geven, en de niet te vergeten investering van de aanschaf van een duur rookkanaal. De kosten bij het investeren in een traditionele haard zijn dus hoog waarnaast wettelijke regels het gebruik van de traditionele haard beperken. In een aantal gemeenten wordt zelfs geen toestemming meer gegeven voor de aanleg van een nieuw rookkanaal. Dan is het moment aangebroken te kiezen voor een stookvorm zonder rookkanaal!

elektrisch