Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Voor ieder interieur. Op hout of op gas. Open of gesloten. We hebben het allemaal!

Ons assortiment

Vragen? Neem contact op!

Een selectie van merken in ons uitgebreide assortiment. Wilt u een kachel van een andere producent, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Spartherm
Als u de bijzondere warmte van een kachel of haard wilt beleven, is uw keuze voor Spartherm meer dan terecht.
Altech
Altech is al 35 jaar dé expert op het gebied van vrijstaande speksteenkachels.
scan
Sinds Scan in 1978 in Odense werd opgericht, doen zij er alles aan om klanten de beste houtkachels te bieden die er op de markt zijn, met specifieke aandacht voor design.
Ruby Fires
Ruby Fires is de specialist in haarden zonder rookkanaal. De elektrische inzethaarden op basis van bio ethanol maken sfeer op een eenvoudige en veilige manier.
Reny
Bij RENY maakt men elke dag in de eigen fabriek in Duizel houtkachels en houthaarden voor zowel binnen als buiten, die zich onderscheiden door hun hoge kwaliteit en rendement.
Olsberg
Olsberg behoort met zijn meer dan 430- jarige geschiedenis tot Één van de oudste familiebedrijven van Duitsland.
Morsø
Bij Morsø¸ zijn ze al jaren gespecialiseerd in het onderzoeken en verfijnen van de kunst van de fabricage van fraaie en functionele gietijzeren kachels.
Contura
Bent u opzoek naar een houtkachel met een mooi Scandinavisch design, gemaakt van hoogste kwaliteit en voorzien van het strenge Eco Label? Kies voor Contura!
Bellfires
Bellfires is opgericht in 1928 en vandaag de dag marktleider in gashaarden. Alle haarden worden door Bellfires ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.
Buntfires
Buntfires is specialist op het gebied van maatwerk haarden. Daarnaast is Buntfires importeur van Koppe.
Barbas
Barbas is opgericht in 1976 en vandaag de dag hét merk voor houtgestookte haarden. Alle haarden worden door Barbas ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland.
Hase
De Hase houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding.