Beoordeling 9.3 gebaseerd op 337 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Voor ieder interieur. Op hout of op gas. Open of gesloten. We hebben het allemaal!

Gaskachels

Vragen? Neem contact op!

Geen aslades meer legen, niet meer sjouwen met hout, geen vuil in huis en met één druk op de knop de haard aansteken en met de afstandsbediening regelen. Als u kiest voor gas, kiest u voor sfeer en gemak. De sfeer en het vlammenspel zijn tegenwoordig nauwelijks meer van houtgestookte vlammen te onderscheiden. Maar een gashaard is veel eenvoudiger te bedienen. Aansteken, regelen en weer uitdoen gaan even eenvoudig en snel als de televisie aan of uitdoen. U kunt de haard dus gemakkelijk even een uurtje laten branden, gewoon voor de gezelligheid. Een andere belangrijke reden waarom vaak voor gas wordt gekozen, is het gesloten verbrandingssysteem dat bij gashaarden mogelijk is. Dit systeem maakt een schoorsteen overbodig. Een eenvoudige uitmonding in het dak of de gevel zorgt zowel voor de afvoer van verbrandingsgassen als voor de aanvoer van voldoende verbrandingslucht.

Een gashaard met gesloten verbranding: geschikt voor de meeste woonkamers
Geen schoorsteen en toch genieten van warmte en een sfeervol vlammenspel? Dat kan als u kiest voor een gashaard met gesloten verbranding.

Een gashaard met open verbranding: charme met veiligheidsbeperkingen
Een open vuur heeft veel charme. Het is heerlijk om even ontspannen in de vlammen te staren.

Een vrijstaande gaskachel in moderne en klassieke uitvoering
Een losgeplaatste gaskachel op pootjes of op een sokkel is een blikvanger in uw woning.

De inbouwhaard
Met een op gas gestookte inbouwhaard maakt u van de schouw in uw woonkamer weer de stijlvolle bekroning van uw stookplaats. Zoals het vele generaties voor u al is geweest.

Een gasblokkenvuur: optimaal gemak in uw open haard
Hebt u een open haard? Geniet u nog steeds van de charme daarvan, maar bent u het slepen met houtblokken of het schoonmaken van de aslade moe? Dan is een gasblokkenvuur in uw open haard de ideale oplossing.

Vento